Taller d'automòbils a Igualada | Tallers Fermí Valls

Vehicles persones amb mobilitat reduïda a Igualada

Vehicles per a persones amb mobilitat reduïda a Igualada | Tallers Fermí Valls

Tallers Ferm Valls, adaptem vehicles per persones amb mobilitat reduïda

Solucions per a tot tipus de necessitats

Hi ha moltes persones que el seu dia a dia a vegades sol ser més complicat del normal. A Tallers Fermí Valls treballem perquè res li pari i tenim un servei exclusiu d'adaptació de vehicles per a persones amb mobilitat reduïda.

Als nostres serveis generals d'electricitat, electrònica i mecànica hem volgut treure'ls més partit i aprofitar-los per millorar la vida de les persones que els necessiten. Per això, els hem incorporat l'adaptació de vehicles per a persones amb mobilitat reduïda. Aquesta prestació consisteix a la incorporació de rampes per l'accés de cadires de rodes, adequació del seient a les necessitats específiques de cada client, reparació i manteniment de l'automòbil, i en definitiva, qualsevol facilitat que es precisi.

Desplaçar-se ara és molt més fàcil amb Tallers Fermí Valls

Tenim la col.laboració de ARC Solucions

Des de Tallers Fermí Valls tenim la col·laboració dels nostres proveïdors d'accessoris i peces de cotxe, per adaptar vehicles per a persones amb mobilitat reduïda a cada necessitat que sol·liciti el client. Es tracta de ARC Solucions, empresa que garanteix la màxima qualitat i seguretat a cadascun dels seus dispositius.

TALLERS FERMI VALLS

  Calle Alemania, 33. Polígono Industrial “Les Comes”, nave 3,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  938031078

Els nostres proveïdors

Novetats